Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Workshops

In onze workshop ruimte in hartje Utrecht kun je ook zelf jouw workshop geven. Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden.


Workshop porselein pimpen

2- 2,5 uur durende workshop

Kijk voor alle beschikbare data bij de tickets.

09-03-2024 VOL
23-03-2024 VOL
13-04-2024 NOG 1 PLEK
11-05-2024 NOG 8 plekken
24-05-2024 NOG 8 plekken

Koop hier je ticket!

Wil je ook leren hoe je saai servies kunt opleuken? Misschien heb je nog wat borden liggen of wat erfstukken die je graag wilt ophangen aan de muur.
Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je verschillende technieken om je servies op te pimpen. Er zijn genoeg voorbeelden om inspiratie te krijgen. Als je klaar bent met de workshop kun je thuis verder gaan en ontvang je een complete lijst met welke materialen je nodig hebt. Ook is het mogelijk om je eigen foto of logo op je servies te maken dmv speciale decals.
De workshop is inclusief alle materialen (2 servies stukken), koffie, thee en wat lekkers. Ook is het mogelijk om je eigen servies mee te nemen.

Heb je een groepje vanaf 6 personen? Dan kan er ook een workshop ingepland worden op verzoek. Stuur een mail naar info@bordenmeer.nl voor meer informatie of bel naar 030-2014631.


Kinderfeestjes

Wij geven ook creatieve kinderfeestjes. Je kunt bijvoorbeeld een ABC letterbord komen versieren met de speciale decals en transfers en alle kleuren porseleinstiften. Het kinderfeestje duurt maximaal 1,5 uur aangezien dit de tijd is die de kinderen qua concentratie vaak vol kunnen houden. Hoe leuk is het als iedereen een bordje mee naar huis neemt met zijn eigen letter erop?!

Tijdens de workshop mag iedereen een mooi bord of tegeltje versieren. We hebben meer dan 500 bordjes op voorraad en heel erg veel verschillende leuke afbeeldingen. Uiteraard zorgen wij voor drinken en wat lekkers. Wil je zelf de taart meenemen? Geen probleem.

Prijs per kind € 19,95 incl. al het materiaal, onbeperkt drinken en lekkere dingen en natuurlijk slingers!!

Maximaal 9 kinderen. Meer info? Bel naar 030-2014631 of stuur een mail naar info@bordenmeer.nl

Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje meisje

Kinderfeestje bordjes versieren

Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

 

 

 

 

 

 

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 1006 reviews.