Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Workshops | Kinderparty

In onze mooie workshop ruimte in Utrecht worden regelmatig workshops en cursussen gegeven:

Agenda:

Zoownatas – Punch needling
zaterdag 21-09 13:00 – 15:30 uur
Kosten: € 62,50 euro
Dit is incl. materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Wil je ook leren omgaan met de punchneedle?
Dan is deze workshop een absolute aanrader!!

De workshop wordt gegeven door Natasha van Zoownatas. Ze maakt de mooiste dingen! Je leert alle technieken op het gebied van punchneedling en je krijgt heel veel tips om zelf na de workshop heerlijk te punchen.
Tijdens de workshop maak je een klein werkje van een eigen ontwerp of je gebruikt er één van Natasha.

Iedere deelnemer krijgt een eigen set bestaande uit: borduurlinnen, borduurring (20cm doorsnee), punchneedle van Lavor (de favoriet van Natasha) en Alpaca wol en inrijger.

Het gereedschap neem je mee naar huis en er is voldoende materiaal om thuis verder te punchen.

Stuur een mail naar info@bordenmeer.nl voor meer informatie of bel naar 030-2014631.


Zaterdag 19 oktober 2019
De Groothandel – Workshop Vlaggenlijn

Van 14.00 – 16.30 uur

Prijs: € 27,50  (Inclusief alle materialen, drinken en lekkers)

Tijdens deze workshop van de Groothandel (door Afke de Groot), maak je je eigen vlaggenlijn van 6 meter voor verjaardagen, vakanties of andere feestjes. Creëer een unieke combinatie van onze grote verzameling gebruikte (doorschijnende) dunne stofjes die ze voor je verzameld heeft. Neem vooral ook eigen stofjes mee van bijvoorbeeld een oud (versleten) kledingstuk of een sjaal die je erg mooi vindt, je dierbaar is, maar nooit draagt. Maak zo je vlaggenlijn extra persoonlijk.

De stofjes scheur of knip je en naai je onafgewerkt aan een lijn. Heb je nog geen ervaring met de naaimachine, dan helpt Afke je op weg of maakt de vlaggenlijn voor je af.

Afke liet zich voor deze workshop inspireren door de Tibetaanse vlaggenlijnen. Deze vindt ze niet alleen heel mooi (vooral als de tijd er even overheen is gegaan en ze een beetje versleten zijn), maar ook de symboliek, waar ze bol van staan, is inspirerend. Zoals: ‘Leven in het moment’ waar het gele vlaggetje voor staat, en dat is precies wat ze hoopt te bereiken met de workshop: dat je lekker bezig bent, in het moment gezogen wordt en ook nog eens naar huis gaat met een bijzondere vlaggenlijn.

Heb je een groepje van minimaal 4 personen? Dan kan er ook een workshop ingepland worden op verzoek.
Mail dan even naar info@bordenmeer.nl


Zaterdag 16 november 2019
De Groothandel – Winterse workshop Kussen van vintage wollen deken

Van 14.00 – 16.00/16.30 uur

Prijs: € 45,-  (Inclusief alle materialen zoals binnenkussen, winters drinken & lekkers)

De Groothandel maakt en verkoopt al jaren met veel plezier stijlvolle kussens van vintage wollen dekens. Tijdens deze workshop helpt Afke je om zelf je kussen samen te stellen door uit een van de diverse vintage wollen dekens een uitsnede te maken en deze te combineren met een neutrale katoenen achterpand. Daar zit al een rits in, dus het moeilijkste gedeelte is al gedaan.

Bij het maken van deze kussens is het altijd zo leuk om te zien hoe een nieuwe compositie ontstaat door een uitsnede uit een deken. Zo kunnen er uit één deken verschillende kussen gemaakt worden, die wel bij elkaar passen, maar ook elk weer uniek zijn. We geven tips voor het maken van een goede compositie en je kunt hiervoor eventueel ook een mal gebruiken. Vervolgens naai je de panden aan elkaar (niet moeilijk ook zonder naai ervaring te doen) en je gaat naar huis met een uniek, tijdloos en professioneel uitziend kussen!

(Mocht je graag een bijpassend exemplaar hebben, dan kun je beginnen met een tweede en deze thuis afmaken, of ons opdracht geven om deze voor je te maken. Dit voor een meerprijs van 30,- per kussen)

Heb je een groepje van minimaal 4 personen? Dan kan er ook een workshop ingepland worden op verzoek. Mail dan even naar info@bordenmeer.nl


Vanaf januari 2020 weer beschikbaar!
Workshop porselein pimpen
€ 27,95
13:00-15:00 uur


Wil je ook leren hoe je saai servies kunt opleuken? Misschien heb je nog wat borden liggen of wat erfstukken die je graag wilt ophangen aan de muur.
Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je verschillende technieken om je servies op te pimpen. Er zijn genoeg voorbeelden om inspiratie te krijgen. Als je klaar bent met de workshop kun je thuis verder gaan en ontvang je een complete lijst met welke materialen je nodig hebt. Ook is het mogelijk om je eigen foto of logo op je servies te maken dmv speciale decals.
De workshop kost € 27,95 inclusief alle materialen (2 servies stukken), koffie, thee en wat lekkers. Ook is het mogelijk om je eigen servies mee te nemen.

Heb je een groepje van 4 personen? Dan kan er ook een workshop ingepland worden op verzoek.
Mail dan even naar serin@bordenmeer.nl

Alle workshops zijn inclusief materiaal en koffie, thee en wat lekkers.

Voor meer info volg deze link: https://bordenmeer.nl/product/workshop-porselein-pimpen/

Stuur een mail naar info@bordenmeer.nl voor meer informatie of bel naar 030-2014631.


KINDERPARTY’S (vanaf januari 2020 weer beschikbaar)

Ben je op zoek naar een creatief kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden verschillende activiteiten aan, altijd onder begeleiding van een ervaren instructrice.

Opties:

  • Robot maken
  • Armband/ketting maken
  • Dromenvanger maken
  • Porselein pimpen, maak je eigen bordje
  • Tas maken

Kosten per kind € 12,50 (incl. BTW) inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers, kadootje voor de jarige.  Duur 1,5-2 uur afhankelijk van de voortgang van de kinderen. Ouder of begeleider mag aanwezig zijn. Minimaal 6 kinderen, maximaal 10 kinderen.
Uiteraard kan er in overleg ook iets anders gedaan worden en kan er zelf meegebracht  eten en drinken genuttigd worden.
Stuur een mail naar info@bordenmeer.nl voor meer informatie of bel naar 030-2014631.