Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Workshops

In onze workshop ruimte in hartje Utrecht kun je ook zelf jouw workshop geven. Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden.


Workshop porselein pimpen

2 uur durende workshop

Kijk voor alle beschikbare data bij de tickets.

29-06-2024 NOG 1 PLEK
07-09-2024 NOG 8 PLEKKEN
14-09-2024 NOG 4 PLEKKEN
21-09-2024 NOG 8 PLEKKEN
28-09-2024 NOG 8 PLEKKEN
12-10-2024 NOG 8 PLEKKEN
09-11-2024 NOG 8 PLEKKEN
23-11-2024 NOG 8 PLEKKEN

Koop hier je ticket!

Wil je ook leren hoe je saai servies kunt opleuken? Misschien heb je nog wat borden liggen of wat erfstukken die je graag wilt ophangen aan de muur.
Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je verschillende technieken om je servies op te pimpen. Er zijn genoeg voorbeelden om inspiratie te krijgen. Als je klaar bent met de workshop kun je thuis verder gaan en ontvang je een complete lijst met welke materialen je nodig hebt. Ook is het mogelijk om je eigen foto of logo op je servies te maken dmv speciale decals.
De workshop is inclusief alle materialen (2 servies stukken), koffie, thee en wat lekkers. Ook is het mogelijk om je eigen servies mee te nemen.

Heb je een groepje vanaf 6 personen? Dan kan er ook een workshop ingepland worden op verzoek. Stuur een mail naar info@bordenmeer.nl voor meer informatie of bel naar 030-2014631.


Kinderfeestjes

Wij geven ook creatieve kinderfeestjes. Je kunt bijvoorbeeld een ABC letterbord komen versieren met de speciale decals en transfers en alle kleuren porseleinstiften. Het kinderfeestje duurt maximaal 1,5 uur aangezien dit de tijd is die de kinderen qua concentratie vaak vol kunnen houden. Hoe leuk is het als iedereen een bordje mee naar huis neemt met zijn eigen letter erop?!

Tijdens de workshop mag iedereen een mooi bord of tegeltje versieren. We hebben meer dan 500 bordjes op voorraad en heel erg veel verschillende leuke afbeeldingen. Uiteraard zorgen wij voor drinken en wat lekkers. Wil je zelf de taart meenemen? Geen probleem.

Prijs per kind € 19,95 incl. al het materiaal, onbeperkt drinken en lekkere dingen en natuurlijk slingers!!

Maximaal 9 kinderen. Meer info? Bel naar 030-2014631 of stuur een mail naar info@bordenmeer.nl

Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje bordjes versieren

Kinderfeestje meisje

Kinderfeestje bordjes versieren

Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

 

Annuleringsvoorwaarden workshops:

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze mail ontvang je direct na betaling in je mail (soms in spam).

  • Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de workshop. Je ontvangt een tegoed bon of je kiest een andere datum uit..
  • Annuleer je binnen 14 dagen voor de workshop, dan ontvang je vijftig procent van het totale bedrag in de vorm van een tegoedbon of je kiest een andere datum uit.
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor de workshop, krijg je geen tegoedbon en kun je geen andere datum meer uitkiezen. Wel kun je je ticket overdragen aan iemand anders.

Je kunt ten alle tijde je ticket overdragen aan iemand anders. Geef de naam, telefoonnummer en email adres door per email uiterlijk 24 uur van tevoren.
Indien je een andere dag wilt komen, dan is dit altijd afhankelijk van de plekken die er beschikbaar zijn.

Mocht de workshop vanuit &meer niet doorgaan dan heb je altijd recht op geld retour of een tegoedbon.

 

 

 

 

 

 

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1086 reviews.