Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Veelgestelde vragen


Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact


U kunt ons mailen met uw vragen naar info@bordenmeer.nl
Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Wij hebben ook een fysieke winkel waar u langs kunt komen. Onze winkel zit aan de Amsterdamsestraatweg 275 te Utrecht. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:30 uur. Bereikbaar op 030-2014631.

Ja, u kunt uw bestelling bij ons in de winkel afhalen. Dit kunt u aangeven bij betaalopties.

Ja, wij staan geregeld op brocante en vintage beurzen. Heeft u een leuke tip voor ons of organiseert u een evenement, mailt u dan naar ons!

Levering


Wij berekenen standaard € 4,95 verzendkosten per bestelling. Het kan zijn dat u soms wat meer betaalt dan de daadwerkelijke verzendkosten zijn. Vaak betaalt Bord&meer juist meer aan verzendkosten vandaar dat we gekozen hebben voor één bedrag waar we in middelen.

Als u met iDEAL, MisterCash, VISA of Bancontact heeft betaald, streven wij ernaar uw pakket binnen 48 uur bij u afgeleverd te hebben. Echter zijn wij afhankelijk van PostNL, hier kan soms vertraging in zitten. Heeft u via een handmatige betaling betaald, dan wordt uw pakket verstuurd nadat de betaling is ontvangen. Dit duurt meestal twee werkdagen.

Als uw pakket niet door de brievenbus past, wordt het aangeboden als pakket. U ontvangt een melding van PostNL als deze onderweg is. Als uw pakket wel door de brievenbus past, wordt het aangeboden in een brievenbusdoos of -envelop. Is uw bestelling meer dan € 30,00 dan is dit brievenbuspakket ook te traceren met een track & trace code.

Ja, dat kan. U kunt een ander afleveradres opgeven bij uw bestelling.
Kan ik zien wat de status van mijn bestelling is?
Dit kunt u niet zien maar altijd bij ons opvragen door te mailen naar info@bordenmeer.nl

U kunt er vanuit gaan dat het binnen 48 uur bij u bezorgd wordt, indien het voor 18:00 uur besteld is.

Ja, wij leveren in het buitenland. U kunt op dit moment kiezen voor Duitsland en België. Mocht u het naar een ander land willen versturen, mailt u ons dan even dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Retourneren


Als u een artikel heeft ontvangen dat verkeerd, defect, beschadigd of niet compleet is, kunt u ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of kosteloos te vervangen. Voor een snelle en correcte afhandeling is het van belang dat u contact met ons opneemt. Wij zorgen ervoor dat we een passende oplossing vinden. Het kan zijn dat wij maar één exemplaar hebben van het product, dan kunnen wij u niet garanderen dat u exact hetzelfde artikel ontvangt.

Bent u niet tevreden over uw bestelling of past het niet? Stuurt u dan een mail naar ons info@bordenmeer.nl. U kunt binnen 8 dagen het product retour zenden door op de verpakking retour afzender te schrijven met pen of stift. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen. U kunt kiezen voor uw aankoopbedrag terug exclusief verzendkosten, een vervangend product of een waardebon.

Betalen


Ja, dit kan. Neem contact met ons op voor onze speciale B2B site. De eerste bestelling moet altijd van tevoren betaald worden. Daarna kunnen wij kijken in overleg of het mogelijk is om op factuur te betalen. De minimale afname voor zakelijke klanten is € 150,00 excl. BTW.

Bord&meer kiest ervoor om niet standaard een hard copy factuur bij uw bestelling te doen. Wij denken aan het milieu. Uiteraard kunnen wij u deze toesturen via de mail of eventueel per post.

U kunt betalen met iDEAL, Bancontant, Visa, MisterCash en handmatige overschrijving. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Stuurt u ons een mailtje als u twijfelt of uw bestelling goed is doorgekomen. Als het afgeschreven is van uw rekening, dan kunt u ervan uit gaan dat het ook bij ons goed is aangekomen. Is het niet direct afgeschreven dan is het niet over gekomen bij ons.

Producten


Een lijmloze bordenhanger “plakt” u op het voorwerp, deze bordenhanger is dus niet zichtbaar aan de buitenkant. Een metalen bordenhanger klemt u om het bord, deze bordenhanger heeft dus kleine haakjes die zichtbaar zijn aan de voorkant. Een lijmloze bordenhanger heeft oplosbare lijm, deze beschadigt het voorwerp dus niet als u het wilt verwijderen. Voor meer informatie zie onze handleiding.

Wij adviseren altijd om het gewicht en diameter op te meten. Aan de hand daarvan kunt u bepalen welke bordenhanger of plakker geschikt is. De Universal Extra bordenhangers zijn geschikt voor borden met een zwaar gewicht. U kunt deze bordenhanger eventueel combineren met een lijmloze bordenhanger/-plakker, dan heeft u extra zekerheid.

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1060 reviews.