Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Over ons

Leuk dat je de moeite neemt om iets over Bord&meer te weten te komen.

Samen met mijn moeder was ik altijd al bezig met het rondstruinen op rommelmarkten en beurzen op zoek naar mooie schatten. Wat hebben wij een mooie vondsten op de kop getikt in al die jaren! Op een gegeven moment heb je écht te veel spullen en moet je ruimte maken voor andere dingen. Hoe leuk is het dan om anderen blij te maken met je eigen ingekochte spulletjes?! En zo begon mijn avontuur…

Van mooie wandborden, kop en schotels kon ik geen genoeg krijgen. Deze prachtige borden wilde ik het liefst allemaal uitgestald hebben, helaas neemt dit zoveel plek in. Een leuke manier om je borden te presenteren is om deze op te hangen aan de muur. Het leuke hieraan is dat je zoveel variaties hebt, van een strak design, antieke twist tot een vintage look. En zo is mijn webshop ontstaan. Ik wilde graag mijn mooie borden ophangen als wanddecoratie maar hoe hang je deze op?

Na lang onderzoeken vond ik een betrouwbare leverancier van bordenhangers in Denemarken. Deze leverancier maakt alle bordenhangers met de hand. Kwaliteit gegarandeerd! Deze bordhangers zijn niet zo als alle andere aanbieders van ophangsystemen, nee deze bordhangers zijn met liefde gemaakt en dat zie je ook. Onze bordenhangers zijn namelijk gemaakt van een extra sterk roestvrij materiaal en de uiteindes van de hangers bevatten speciale omhulsels die je mooie borden beschermen.

Zo had ik onze eerste leverancier te pakken. Binnen een paar weken waren we uitverkocht en zo is een uit de hand gelopen hobby tot stand gekomen!

Onze kracht zit in het vinden van unieke en mooie borden voor aan je saaie muurtje of wand. Want als je toch iets bijzonders aan de muur wilt maar je wilt geen schilderij ophangen, dan is dit echt helemaal hip. Tegenwoordig zie je de bordjes ook veel in restaurants hangen maar ook bij de eettafel of in de kinderkamer, op kantoor of boven je bank. In principe kun je overal bordjes ophangen, zelfs in de tuin. En het leuke is dat je eindeloos kunt variëren. Ben je ze even zat, dan wissel je ze toch gewoon voor een ander kleurtje, print of model?

We zijn wat jaren verder en kunnen met trots vertellen dat we nog steeds uniek in onze soort zijn. Wij proberen zoveel mogelijk unieke borden aan te bieden en hebben het grootste assortiment om je borden te presenteren. Van bordenstandaarden, bordplakkers, houten en plastic standaarden, transparante schuifsystemen, bordhaken, tot aan bordklemmen en bordhangers in allerlei maten. En ben je op zoek naar iets wat wij niet aanbieden? Laat het ons dan weten, dan gaan wij op zoek naar dat product voor jou.

Eind september 2018 heb ik mijn eerste winkel met vintage & design in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 275 geopend. Zie ik je daar?

Lieve groet,

Ontmoet het team

Suzan is stylist en etaleur. Ze is goed in het adviseren van klanten met een bordenwand op maat en krijgt energie van blije klanten die met mooie ingepakte cadeaus weer weg gaan. Ze zorgt er voor dat de etalages bij &meer er elke keer weer perfect bij staan. Ook werkt ze regelmatig mee aan grote projecten; zoals het inrichten van “Eetlokaal de Straatweg”.

Stage
Wij hebben ook altijd een stagiair(e) in ons bedrijf rondlopen. Grote kans dat onze stagiair(e) jouw pakketje heeft ingepakt. Wil je ook stage bij ons lopen? Kijk dan op stagemarkt voor de openstaande vacatures of stuur een mail.

Serin is van origine interieur designer en is de eigenaar van &meer. Ze vindt het leuk om restaurants en woningen in te richten met de spullen die in de winkel verkocht worden. Ook heeft ze een oog voor vintage en komt regelmatig met pareltjes thuis die in de winkel verkocht worden. Onder andere Botania in Green UP is bijna volledig ingericht met vintage interieur items.

Floor is fotograaf en social media expert bij &meer. Ze maakt filmpjes en video’s om de winkel nog beter op de kaart te zetten. Ook staat ze regelmatig in de winkel bij &meer.

Naast deze toppers werken er nog veel meer mensen bij &meer. Wil je ze live ontmoeten? Kom dan eens langs bij één van onze winkels in Utrecht.

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1060 reviews.