Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Concept

Ons concept is het aanbieden van unieke muurdecoratie door middel van (sier) borden op te hangen aan je muur of wand. Deze borden kun je middels diverse systemen ophangen. Voor elk soort bord hebben wij een speciaal ophangsysteem. Om je borden aan de muur te bevestigen hebben wij voor oude borden speciale bordhaken en bordklemmen, maar voor nieuwe borden hebben we ook bordenplakkers. Daarnaast hebben wij allerlei soorten bordenstandaarden, bordensteunen, bordenspanners en schuifsystemen om je borden neer te zetten en zo mooi te presenteren.

Soms maken mensen zelf een bordenhanger, dit raden wij niet aan. Het is toch super zonde als je mooie bord naar beneden valt. En voor een paar euro heb je al een kwalitatief hoge bordenhanger. De metalen bordenhangers zijn gemaakt van speciaal materiaal met een spiraal. Deze spiraal zorgt ervoor dat de hanger flexibel is. Onze bordenhangers bevatten speciale beschermhulsels aan de uiteindes zodat je borden niet beschadigen. Voor elke maat bord bieden wij grote en kleine bordenhangers aan. Onze bordenhangers zijn van het merk Sikker, dit is een Deens merk. Ze worden hier nog ambachtelijk met de hand gemaakt. Elke hanger is dus persoonlijk nagekeken en gecontroleerd.

Naast de verschillende soorten bordophangsystemen bieden wij ook unieke borden aan. Wij hebben nieuwe borden in ons assortiment maar ook vintage en antieke borden. Als je verschillende borden combineert met elkaar en deze ophangt aan de muur, heb je een mooie aandachtstrekker. We hebben speciale sierborden maar ook gewoon eetborden met een mooie print. We verkopen ook zware, lichte, porseleinen, stenen, antieke, oude, moderne, vintage en retro borden. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat ze bijzonder zijn. Je vindt bij ons geen saai wit bord.

In onze webshop vind je hoogwaardige bordenstandaarden en bordophangsystemen! Of je nu op zoek bent manier om borden op te hangen of een solide standaard om borden neer te zetten, wij hebben de perfecte oplossingen voor jou. Onze bordenstandaarden en bordophangsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. We begrijpen dat het hebben van een professionele uitstraling van cruciaal belang is voor elk bedrijf, restaurant, winkel of expositie. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan moderne en stijlvolle ontwerpen die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. Onze bordenstandaarden zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen om ervoor duurzaam en stevig zijn. Of je nu een bord wilt neerzetten op een balie, tafel of vloer, onze standaarden bieden de nodige stabiliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te verplaatsen, waardoor ze veel inzetbaar zijn voor verschillende gelegenheden. Voor degenen die op zoek zijn naar een innovatieve manier om borden op te hangen, hebben wij een breed scala aan bordophangsystemen. Deze systemen bieden niet alleen een en stevige bevestiging, maar zorgen ook voor een naadloze presentatie van borden aan de muur. Met verschillende en stijlen beschikbaar, kun je ervoor zorgen dat je borden perfect passen bij de rest van je interieur.  Door onze bordenstandaarden en bordophangsystemen te gebruiken, verbeter je niet alleen de visuele presentatie van je bord maar straalt dit ook iets moois uit.

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1045 reviews.