Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Concept

Ons concept is het aanbieden van unieke muurdecoratie door middel van (sier) borden op te hangen aan je muur of wand. Deze borden kun je middels diverse systemen ophangen. Voor elk soort bord hebben wij een speciaal ophangsysteem. Om je borden aan de muur te bevestigen hebben wij voor oude borden speciale bordhaken en bordklemmen, maar voor nieuwe borden hebben we ook bordenplakkers. Daarnaast hebben wij allerlei soorten bordenstandaarden, bordensteunen, bordenspanners en schuifsystemen om je borden neer te zetten en zo mooi te presenteren.

Soms maken mensen zelf een bordenhanger, dit raden wij niet aan. Het is toch super zonde als je mooie bord naar beneden valt. En voor een paar euro heb je al een kwalitatief hoge bordenhanger. De metalen bordenhangers zijn gemaakt van speciaal materiaal met een spiraal. Deze spiraal zorgt ervoor dat de hanger flexibel is. Onze bordenhangers bevatten speciale beschermhulsels aan de uiteindes zodat je borden niet beschadigen. Voor elke maat bord bieden wij grote en kleine bordenhangers aan. Onze bordenhangers zijn van het merk Sikker, dit is een Deens merk. Ze worden hier nog ambachtelijk met de hand gemaakt. Elke hanger is dus persoonlijk nagekeken en gecontroleerd.

Naast de verschillende soorten bordophangsystemen bieden wij ook unieke borden aan. Wij hebben nieuwe borden in ons assortiment maar ook vintage en antieke borden. Als je verschillende borden combineert met elkaar en deze ophangt aan de muur, heb je een mooie aandachtstrekker. We hebben speciale sierborden maar ook gewoon eetborden met een mooie print. We verkopen ook zware, lichte, porseleinen, stenen, antieke, oude, moderne, vintage en retro borden. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat ze bijzonder zijn. Je vindt bij ons geen saai wit bord.

De waardering van bordenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 838 reviews.