Het grootste assortiment voor de presentatie van uw borden

Even voorstellen!

De leuke en sfeervolle winkel Bord & Meer

Lees meer over mijn stage bij &Meer!

Wie ben ik?

Ik ben Sayenna, 18 jaar oud en student aan het Business Administration College op het ROC. Ik zit nu in mijn laatste jaar en loop nu stage bij Bord&Meer. De winkel sprak mij erg aan, omdat het aanbod van producten erg groot en divers is. Ik heb al veel positieve ervaringen gehoord van andere studenten over dit leerbedrijf. Er is voor elke gelegenheid en persoon wel iets te vinden! Mooie collectie borden van merken of die zelf worden gemaakt met vintage borden. Ik vind het leuk dat er een groot aanbod is van borden en er veel kennis over. Als klant kan je hier gemakkelijk veel advies vragen over de borden, hoe je dit leuk kan neerzetten of ophangen en stylen. Veel borden worden hier ook zelf gemaakt voor de klanten, ze gebruiken hiervoor vintage borden.Ook worden er workshops gegeven hoe jij zelf je servies kunt opleuken. En dit daarna zelf thuis kunt gaan doen. 

 

Soort product en de prijs ervan verschillen ook erg. Zo hebben we een mooie collectie van het merk Seletti en kristalproducten van de product designer Isaac Monté en nog veel meer unieke producten! Ook wordt er veel gedacht aan duurzaamheid, zo verkopen we veel duurzame producten.  Proberen we zelf ook zo duurzaam te ondernemen door verpakkingen te hergebruiken, minder te verspillen etc. Iedereen kan winkelen bij Bord en meer, door het ruime aanbod en prijscategorie. Het is creatief en gezellig ingedeeld, veel variatie in het assortiment. Ook echt een vriendelijke en leuke sfeer door het personeel. Als stagiaire krijg ik al gelijk veel vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen te doen en te bedenken. Dit is erg fijn om dit te hebben bij een bedrijf, hier leer je namelijk veel van. Je leert veel over e-commerce, financiën en voert veel zakelijke gesprekken. Je kan jezelf hier echt uitdagen en veel informatie gebruiken voor je opdrachten vanuit school. 

 

                      

 

 

Iets wat ik ook echt mooi vind van de winkel is dat er veel wordt gedacht aan andere. Zo wordt er een weggeefplank gecreëerd rondom de feestdagen. Zodat de mensen die het minder hebben hier dingen van mogen pakken. Leveranciers en klanten worden hier ook bij betrokken, zo kunnen zij een bijdrage doen voor de weggeefplank. Ook worden er af en toe leuke dingen georganiseerd voor ouderen of andere mensen die het verdienen.Daarnaast wordt er veel gedacht aan de klanten, zo doen we er veel aan dat we snel en zo duidelijk mogelijk communiceren naar de klanten. Betrokken zijn door ook actief te zijn op sociale media! Zo is er met het 5 jarig bestaan van de winkel, de hele maand leuke dingen weggegeven aan de klanten. De leveranciers zijn daarbij ook leuk betrokken door dingen naar ons op te sturen daarvoor! Ook is er een leuk evenement geweest om te vieren dat we 5 jaar bestaan, met gebak voor de klanten en werknemers en veel gezelligheid.

Ik ga ervan uit dat ik hier aankomende tijd nog veel meer ga leren en het leuk zal hebben met iedereen! En mijn stage hier goed afsluit. 

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van bordenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1116 reviews.